© Kuva: Juha Tamminen

KuPS – FC Lahti: Cup jatkuu Kuopiossa

Suomen Cup
KuPS – FC Lahti
Perjantai 31.01. klo 18:30

Hallitseva Suomen mestari KuPS pelaa ensimmäisen tämän vuoden kilpailullisen ottelun kotiyleisön edessä perjantaina. Vastaan tulee täksi kaudeksi kovasti uusiutunut FC Lahti, jolla on uusien pelaajien lisäksi myös tuore valmennus taustallaan. Kuopio-hallissa pelattava ottelu antaa suuntaa siitä, missä joukkueiden suhteen mennään tässä vaiheessa vuotta.

KuPS pelasi ensimmäisessä ottelussa Hakaa vastaan tasan 1-1. Kuopiolaiset olivat ajoittain koskilaisten kanssa jopa vaikeuksissa, mutta onnistuivat nousemaan tasoihin Ilmari Niskasen komealla vaparimaalilla. Kuopiolaisten riveissä on laatua, mutta joukkue on vielä kaukana valmiista. Arne Erlandsenin ote on sangen erilainen kuin edeltäjänsä ja KuPSin lopullinen taso tullaan näkemään cupin alkulohkon aikana.

FC Lahti taisteli hyvin Ilvestä vastaan, mutta joutui lopussa tyytymään niukkaan tappioon. Kuhnureilla on tähän otteluun joitakin ikäviä loukkaantumisia ja valmentaja Ilir Zenelin mukaan myös flunssa-aalto on kiusannut lahtelaisia. Joukkue teki sopimuksen Vahid Hambon kanssa ja tämä on yläkertaan selkeä vahvistus. Jos Jean-Christophe Coubronne on pelikunnossa, saa Zeneli jalkeille vahvan puolustuksen. FC Lahden hankinnoissa on kysymysmerkkejä, mutta jos enempiä takaiskuja ei tule, joukkue voi olla tällä kaudella yllättävän vahva.

Lyö vetoa ottelusta:

Aasialaisten tasoitusten puuttuessa otan rohkeaksi vetovalinnaksi FC Lahden suoran voiton. Joukkueiden tasoero ei tällä hetkellä ole merkittävä ja vieraat saavat hyvän kertoimen. Vetosuositus on FC Lahti voittaa ottelun kertoimella 4,50.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.