Italialaisen Sky Sportin toimittajan Fabrizio Romanon mukaan AC Milanin hyökkääjä Krzysztof Piatek siirtyy saksalaisseura Hertha Berliniin. Italialaistoimittajan mukaan seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta, ja puolalaishyökkääjä lentää Saksaan viimeistelemään sopimuksen lähitunteina.

Milanolaisseura hankki Piatekin, 24, viime tammikuussa Genoasta. Puolalaishyökkääjän tämä kausi on ollut pettymys, sillä mies on iskenyt ainoastaan neljä maalia Serie A:ssa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Krzysztof Piatek from AC Milan to Herta Berlin, here we go! Total agreement reached on a permanent deal. He’s going to fly to Germany on next hours. Milan refused Tottenham bid because was just on loan. 🇩🇪 #Milan #ACMilan #Herta #HertaBerlin #transfers #THFC

Romano twiittasi keskiviikkona, että myös toinen pelaaja siirtyy seurasta pois. Sveitsiläispuolustaja Ricardo Rodriguezin uusi osoite on miehen mukaan hollantilaisseura PSV. Rodriguez, 27, on jäänyt tällä kaudella pieneen rooliin, sillä hän on pelannut ainoastaan viidessä Serie A:n ottelussa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Ricardo Rodriguez from AC Milan to PSV. Total agreement has been reached. 🇨🇭 #Milan #PSV #transfers