Lähde: Barcelonan valmentajaruletin mahdollinen käänne: Ernesto Valverde saattaa itse haluta lähteä – tuli Xavi tai ei

© Kuva: Getty Images

Barcelona odottaa tällä hetkellä vastausta seuralegendaltaan Xavilta siitä, ottaako hän vastaan katalonialaisseuran tarjoaman päävalmentajan paikan. ”Blaugranan” seurajohto toivoo Xavin ryhtyvän joukkueen manageriksi heti.

Johtoporras ja Xavi käyvät tänään sunnuntaina viimeiset keskustelut ennen kuin Xavi tekee lopullisen päätöksensä.

Espanjalainen Mundo Deportivo kertoo, että jos tällä hetkellä qatarilaista Al Saddia valmentava Xavi päättää ottaa vastaan Barcelonan valmentajapestin, saa nykyinen päävalmentaja Ernesto Valverde potkut maanantaina.

Barcelonan valmentajapeli saattaa kostautua siinä mielessä, että seura voi jäädä pian ilman vastuumanageria, jos sillä ei ole mietittynä vaihtoehtoisia korvaajia valmentajan paikalle. Mundo Deportivon tietojen mukaan Valverde nimittäin saattaa itse haluta pois Barcelonasta.

Valverden vapaaehtoisen lähdön perusteena olisi se, että hän kokee tulleensa kohdelluksi väärin Barcelonan etsiessä hänen tilalleen valmentajaa, vaikka Valverden sopimus katalonialaisseuran kanssa on voimassa.

Barcelonan ehdoton toive onkin, että Xavi hyväksyy sopimustarjouksen. Muutoin Barcelona on ikävässä tilanteessa Valverden kanssa, jos korvaajaa ei ole tulossa ja Valverde pidetään sopimuksensa loppuun eli kesään saakka.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.