Lähde: Tottenham-topparista käydään kovaa kilpailua – Ajax haluaa esisopimuksen, italialaisjätti valmis ostamaan

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin toppari Jan Vertonghen kiinnostaa siirtomarkkinoilla. The Telegraphin mukaan Vertonghenin entinen seura Ajax sekä italialainen Napoli ovat miehen perässä.

Spurs-topparin sopimus on päättymässä ensi kesänä, joten mies on vapaa neuvottelemaan jo ensi kesän ilmaisesta siirrosta. Mikäli Tottenham haluaa siirtokorvauksen Vertonghenista pitää heidän myydä hänet tammikuussa tai onnistua jatkosopimuksen tekemisessä.

Brittilehden mukaan Ajax olisi halukas tuomaan vanhan pelaajansa takaisin Amsterdamiin. Vertonghen, 32, pelasi Ajaxissa ennen siirtymistä Tottenhamiin, ja belgialaistoppari on käynyt läpi Ajaxin akatemian. Ajax haluu tehdä esisopimuksen Vertonghenin kanssa ensi kesän ilmaisesta siirrosta.

Sen sijaan Serie A:ssa vasta kahdeksantena oleva Napoli on halukas ostamaan Vertonghenin jo tammikuussa. Napolin peräsimeesn hiljattain pestattu Gennaro Gattuso haluaa vahvistaa puolustustaan kesken kauden.

Tiettävästi Spurs-manageri José Mourinho olisi halukas tekemään jatkosopimuksen Vertonghenin kanssa, mutta neuvottelut eivät ole vielä edenneet. Sen sijaan Vertonghenin topparipari Toby Alderweireld teki hiljattain jatkosopimuksen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.