Lehti: HJK:n pelaajan perässä kaksi seuraa ulkomailta – yksi Englannista, toinen Saksasta

© Kuva: Juha Tamminen
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Englantilainen Coventry City ja saksalainen Hannover käyvät kilpailua Helsingin Jalkapalloklubin laitapelaajasta Nikolai Alhosta, kertoo The Mirror.

Lehden mukaan Alholla, 26, on sopimuksessaan noin 18 500 euron ulosostoklausuuli, joka on voimassa enää tämän kuukauden ajan. Hän teki HJK:n kanssa viime elokuussa jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2020.

Mirror kertoo, että Alho on kiinnostuneempi siirrosta Englantiin, mutta Hannoverin tarjous on suurempi.

Alho vietti kauden 2017 ruotsalaisessa Halmstads Bollklubbissa, mutta muuten hän on pelannut koko uransa Suomessa. HJK:n paidassa hän on pelannut 192 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 25 maalia ja syöttänyt 27.

Coventry City pelaa Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa. Hannover putosi viime kauden päätteeksi Saksan pääsarjasta.

Huom. The Mirror kertoo verkkosivuillaan, että Crystal Palace on Alhon perässä. Uutinen verkossa on muuten täysin sama kuin päivän lehtiversiossa, mutta Coventry Cityn tilalle on vaihdettu Valioliigassa pelaava Crystal Palace. Verkkoversiossa mainitaan myös ”Sky Blues”, joka on Coventry Cityn lempinimi.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!