Piikittelyä ennen illan ottelua – vastustajan pelaajalta tyly kuitti Arsenalille, myös Manchester United sai osansa

© Kuva: Getty Images

Arsenal ja Leeds kohtaavat loppuaisen ainoassa FA Cupin kolmannen kierroksen kamppailussa.

Leedsin laituria Ezgjan Alioskia vierailu Emiratesille ei tunnu pelottavan tai edes jännittävän. Makedonialainen uskoo joukkueensa pystyvän haastamaan Mikel Artetan käskyttämän valioliigaryhmän.

Leedsissä itseluottamukselle riittää syytä, sillä se on hävinnyt vain yhden 15 viime pelistään. Joukkue johtaa Mestaruussarjaa ja on tasapisteissä West Bromwichin kanssa.

– Stadion on kiva ja seura on iso, mutta ei ole niin erityistä mennä sinne, koska kyseessä on Arsenal, Alioski sanoi vähättelevään sävyyn median edessä ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

– On joitakin tällä tavoin ajattelevia pelaajia, mutta ei ole riittävästi (syitä) ajatella, että ”wow, tämä on Arsenal”, koska me olemme myös hyvä joukkue ja haluamme näyttää sen.

Viime pelissään Arsenal kukisti toisen jättiseuran Manchester Unitedin. Sitä Alioski ei kuitenkaan pidä tällä hetkellä kovin suurena saavutuksena.

– Näen tuloksen Manchester Unitedia vastaan, mutta jopa me voimme voittaa tämän Unitedin. Tämä on cup, se on eri asia. Ero on se, että he (Arsenal) pelaavat Valioliigassa, me Championshipissä. On mukavaa mennä sinne ja näyttää heille, kuka Leeds on.

Arsenalin ja Leedsin välinen ottelu alkaa klo 21.56 Suomen aikaa.

Erikoiseen alkamisaikaan on syynsä. Tänä vuonna FA Cupin kolmannen kierroksen ottelut alkavat minuutin ilmoitettua alkamisaikaa myöhemmin Englannissa tehtävää mielenterveystyötä tukevan Heads Up-kampanjan takia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.