Kun Teemu Pukki upotti lauantaina rankkarin Bournemouthin verkkoon, sai hän Valioliigassa kymmenen maalin rajapyykin täyteen. Lähellä se oli ollut jo aiemmin, sillä vain VAR:n ”kainalokarvoihin perustunut hylkytuomio” otti Pukilta aiemmassa ottelussa kymmenennen maalin pois.

Kaksinumeroinen maalilukema merkitsi samalla sitä, että talkSPORTin radiojuontaja Jake Watsonille koitti lupausten lunastamisen aika. Watson oli luvannut kauden alla ottaa kankkuunsa Pukki-tatuoinnin, jos suomalaishyökkääjä tekisi tällä kaudella Valioliigassa vähintään kymmenen maalia. Tämän vedon Watson siis hävisi pystyyn.

– Jos Pukki tekee tällä kaudella kymmenen valioliigamaalia, otan hänestä oikeaan pakaraani tatuoinnin. Nyt olen sanonut sen kameralle. Voi luoja, olikohan se virhe, Watson sanoi kauden alla Alan Brazil Sports Breakfast -ohjelmassa.

Leicesteriä kannattava Watson vitsaili Twitterissä heti Pukin tehtyä kymmenennen maalinsa:

– No niin… kuka haluaa saada kunnian?

Jake Watson 🎙

@JakeWatson_TV
Right.....who wants to do the honours??? #PukkiParty #ncfc #Tattoo

Watson yritti vielä leikillään luikerrella pois vedonlunastuksesta postaamalla kuvan äitinsä kanssa käymästä tekstiviestikeskustelusta. Sen mukaan ”äiti oli katsonut pientä printtiä ja huomannut, että vain oikeat maalit lasketaan, ei rankkareita”.

Jake Watson 🎙

@JakeWatson_TV
Sorry lads.......Mum says he’s not scored 10 yet 💁‍♂️
#ncfc #NoPukkiParty

Maanantaina Watson puhui kollegoineen lähetyksessä siitä, miten veto lunastetaan. Kyseessä on miehen ensimmäinen tatuointi, ja häntä jännitti, paljonko sen ottaminen tulee sattumaan. Läsnä studiossa olivat Sky Sportsin Laura Woods ja entinen Wolvesin keskikenttäpelaaja Jamie O’Hara.

Watson kuitenkin kiitti onneaan, ettei määritellyt tarkemmin sitä, pitäisikö tatuoinnissa näkyä Pukin naama.

– Jos olisin luvannut ottaa tatuoinnin Pukin naamasta, ottaisin sen myös, Watson vannotti.

talkSPORT

@talkSPORT
“I made a bet that’s come back to bite me on the bum... literally.” 😳

“I said if Pukki got 10 PL goals for #NCFC this season I’d get him tattoed on my backside.” 🤦‍♂️

@JakeWatson_TV’s regretting a bet he made at the start of the season! 😅

The @talkSPORT2 host explains all! 👀

Kasvokuvan sijaan Watsonin pakaraan tatuoidaankin teksti #PukkiParty. Se kuulemma kelpaa Norwich-faneille, ja samalla hashtagin avulla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen.

[readmore from=Pukki-Teemu]

– Koska olen näin urheiluhenkinen ja todella lunastan lupaukseni, pidätän oikeuden määritellä, millaisen tatuoinnin otan. Tiedän, että pakaroitani tullaan kuvaamaan ja tiedän, että se sattuu.

– Haluan, että tatuointi tehdään mahdollisimman nopeasti. Siksi en salli sitä, että sinne piirretään kenenkään naamaa, Watson perusteli.