Pysäyttääkö suomalaistoppari tänään Wayne Rooneyn? – Englantilaislegenda tekee paluun viheriöille

© Kuva: Getty Images

Englannissa pelataan torstaina Valioliigaa yhden ottelun verran, kun Liverpool isännöi sarjanousija Sheffield Unitedia. Suurin mediahuomio kohdistuu kuitenkin Derbyyn, jossa Englannin maajoukkueen ja Machester Unitedin legendahyökkääjä Wayne Rooney tekee paluun viheriöille.

Derby County isännöi Englannin Mestaruussarjan eli toiseksi korkeimman sarjatason ottelussa Barnsleya. Derbyyn virallisesti tammikuun ensimmäisenä päivänä siirtynyt Wayne Rooney on nyt saanut peliluvan ja on mukana kotijoukkueen kokoonpanossa torstaina.

Suomalaisittain kiinnostusta lisää vielä se, että Pikkuhuuhkajien luottotoppari Aapo Halme on luultavasti avauksessa Derbyä vastaan. Halme on ollut vakituinen avauksen pelaaja tällä kaudella. Halme on pelannut pääosin viime aikoina keskikentän pohjapelaajana, vaikka yleensä mies on nähty keskuspuolustajana.

Joka tapauksessa Halmeella riittänee tekemistä torstaina, kun Englannin maajoukkueen sekä Manchester Unitedin kaikkien aikojen paras maalintekijä on vastassa. Rooney palasi Englantiin Pohjois-Amerikasta, MLS-sarjasta, jossa hän edusti D.C. Unitedia. Rooney teki kaudella 2018 MLS:ssä 11 maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä.

Tehoja on varmasti luvassa myös Mestaruussarjassa. Rooney on liittynyt Derbyssä myös valmennusryhmään manageri Phillip Cocun tueksi, mutta mies vakuuttaa olevansa hyvässä kunnossa ja valmis pelaamaan.

– Tein sopimuksen jo kesällä, ja olen ehtinyt nyt olla täällä jo useamman viikon harjoittelemassa. Olen saanut tutustua pelaajiin, valmennusryhmään ja olen valmis pelaamaan nyt. Odotan sitä innolla, Rooney kertoi Sky Sportsille.

Derbyn ja Barnsleyn välinen kohtaaminen käynnistyy torstai-iltana kello 21.45. Ottelua voi seurata Suomessa maksullisesta Viaplay-suoratoistopalvelusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.