FA Cup
Reading – Blackpool
Lauantai 04.01. klo 19:31

Otan FA Cupista vielä toisenkin noston, jossa Championshipin perusjyrä Reading isännöi League Onen keskivaiheille valahtanutta Blackpoolia. Sarjassa joukkueiden formi osoittaa eri suuntiin: Reading on pelannut kuusi tappiotonta ottelua, joista neljä viimeistä voittoa. Blackpool puolestaan ei ole saavuttanut viimeisestä viidestä ottelustaan kuin kaksi tasapelipistettä. Tämä saattaa heijastua myös cup-esitykseen.

Readingin taulukon puolivälin paikkeille nostanut nousukunto on ollut kyllä vakuuttavaa: kahdessa viimeisessä ottelussa Mark Bowenin suojatit ovat hakeneet vierasvoitot kärkijoukkueisiin kuuluvista Prestonista sekä Fulhamista. Alkukaudesta Reading oli jopa hieman epäonninen, mutta nyt menee lujaa. Joukkueen puolustuspeli on parantunut todella paljon viime aikoina: viimeisessä viidessä pelissä Readingin verkkoon on tehty ainoastaan yksi maali.

Blackpool on puolestaan kokenut viime aikoina maalinteon vaikeaksi. Simon Graysonin joukkue on tehnyt viimeisessä viidessä pelissä ainoastaan kolme maalia. Seasiders taisteli alkukaudella hyvin, mutta näyttää vääjäämättä siltä, ettei joukkueen perusluokka riitä tällä kaudella nousukahinoihin. Ja laatueroa on kyllä sarjatasoa korkeammalla liitäviin isäntiinkin aivan tarpeeksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Cup-ottelut ovat aina oma maailmansa, mutta houkutus on liian suuri: Readingin kotikertoimeen on pakko tarttua. Vetosuositus on siis Reading voittaa ottelun kertoimella 1,82. Sitten vain nauttimaan cup-romantiikasta!

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO