Serie A:n mestaruustaistelussa mukana oleva Internazionale on ollut todella aktiivinen siirtomarkkinoilla. Ashley Youngin ja Victor Mosesin jo hankkinut milanolaisseura on edelleen tekemässä liikkeitä tammikuun aikana.

Nyt pelaajaliikennettä on poispäin, sillä Italian maajoukkuetta kolmessa pelissä edustanut Matteo Politano on siirtymässä lainasopimuksella Napoliin. Siirrossa on Sky Sportsin mukaan 25 miljoonan euron arvoinen ostopykälä.

Politanon siirrossa piti alun perin olla osana kauppaa myös hyökkääjä Fernando Llorente, mutta Napoli haluaa pitää espanjalaishyökkääjän Dries Mertensin loukkaantumisen takia.

Inter onkin nyt päivittänyt tarjoustaan Chelsealle ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud’sta. Skyn mukaan Giroud oli jo aiemmin hyväksynyt ehdot kahden ja puolen vuoden sopimuksesta, mutta siirto ei lopulta toteutunut.

Internazionale on myös lähellä Tottenhamin Christian Eriksenin hankkimista. Siirron yksityiskohtia viimeistellään vielä, mutta tanskalaispelaajan siirto Milanoon näyttää juuri nyt äärimmäisen todennäköiseltä.