Valioliiga
Southampton – Tottenham
Keskiviikko 1.1. klo 17:00

Uudenvuoden Valioliigakierroksen toisen noston otan Southamptonin ja Tottenhamin välisestä ottelusta. Isäntien kohentunut peli-ilme on merkinnyt myös nousua taulukossa ja tällä hetkellä joukkue on jo neljä pistettä putoamisviivan yläpuolella. Tottenhamin pyristely kohti top 4 -sijoitusta ei ole sujunut täysin virheittä ja Jose Mourinhon kuherruskuukausi alkaa olla ohi.

Southampton pelasi viime kierroksella kotitasapelin Crystal Palacea vastaan, mutta oli ottelussa parempi osapuoli. Joukkueen maalihirmu on Danny Ings, joka on paukuttanut tähän mennessä jo 12 maalia ja on ollut merkittävä tekijä joukkueen nousussa. Isoin kollektiivinen muutos on joukkueen roimasti parantunut itseluottamus. Ralph Hasenhüttl joutuu tässä ottelussa tulemaan toimeen ilman irkkuhyökkääjä Shane Longin palveluksia.

Hyvän alun jälkeen Mourinhon Spurs ei ole täysin vakuuttanut viime kierroksilla. Edellinen ottelu tullaan muistamaan pitkään Teemu Pukin hylätystä paitsiomaalista – VARin avulla tehty päätös ei varsinaisesti ollut jalkapalloilun hengen mukainen. Heung-Min Son jatkaa pelikieltoaan ja kaivattu maalivahti Hugo Lloris on edelleen loukkaantuneena. Lisäksi puolustuslinjaan Mourinho joutuu miettimään ratkaisujaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tottenham on minun papereissani pikkusuosikki otteluun, mutta vedonlyönnillisesti paras vaihtoehto on Southamptonin pärjääminen edes yhden pisteen verran. Kerroin palkitsee tässä tapauksessa aivan riittävästi. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Southampton +0.5 kertoimella 1,80.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO