Suomalaistykki Marcus Forssin tehokkaalla lainapestillä ikävä päätös

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Marcus Forssin lainapesti Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaavassa AFC Wimbledonissa on päättynyt ja hän on palannut Brentfordiin, joka pelaa sarjaporrasta korkeammalla.

Forssin, 20, lainapestin ennenaikaisen päättymisen taustalla on takareisivamma, jonka hän sai viime lauantaina ottelussa Portsmouthia vastaan.

Ennen loukkaantumistaan Forss ehti pelata Wimbledonissa 18 ottelua, joissa hän teki yhteensä 11 maalia ja syötti yhden. Hän on Wimbledonin tämän kauden tehokkain pelaaja.

– Ensinnäkin, olemme pettyneitä Marcuksen puolesta. Hän oli mahtavassa vireessä, teki paljon maaleja ja nautti jalkapallon pelaamisesta. Loukkaantuminen on hänelle takaisku, joten toivomme hänelle pikaista toipumista. Tämä on ollut mahtava diili meille ja me kiitämme siitä Marcusta ja Brentfordia. Sääli, että se päättyy näin, kommentoi Wimbledonin manageri Glyn Hodges seuran tiedotteessa.

– Tulemme kaipaamaan Marcusta loppukauden ajan, mutta meidän on jatkettava eteenpäin. Olemme tietysti todella pettyneitä, mutta nyt meidän prioriteettimme on hankkia uusi hyökkääjä.

Turkulaislähtöinen Forss on edustanut Brentfordia vuodesta 2017 lähtien ja pelannut seuran edustusjoukkueessa 12 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia. Hän on pelannut Englannissa myös West Bromwich Albionin organisaatiossa, jonne hän siirtyi 13-vuotiaana Suomesta. Nuorempana hän edusti Ruskon Palloa ja Turun Weikkoja.

Brentford pelasi viimeksi Englannin pääsarjassa kaudella 1946-47, mutta joukkue taistelee tällä hetkellä noususta Valioliigaan. Se on 27 kierroksen jälkeen Mestaruussarjan sarjataulukossa kolmantena. Mestaruussarjan kaksi parasta joukkuetta nousevat suoraan Valioliigaan ja sijat 3-6 kamppailevat kauden päätteeksi viimeisestä nousupaikasta keskinäisissä karsinnoissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.