Synkkä uutinen AS Romalle ja Italian maajoukkueelle – nuorisotähden kausi ohi

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

AS Roma koki Serie A:n huippuottelussa Juventusta vastaan 1-2 -tappion, mutta luultavasti vieläkin kovempi isku oli 20-vuotiaan huippulupauksen Nicolò Zaniolon loukkaantuminen. Zaniolo sai tuta Juventuksen Matthijs de Ligtin kovan taklauksen ja loukkasi rytäkässä polveaan.

AS Roma kertoi ottelun jälkeen, että Zaniolo sai tilanteessa polven eturistisidevamman. Hänen polvensa leikataan jo maanantaina.

Se merkitsee suurella todennäköisyydellä sitä, ettei Zanioloa nähdä enää tällä kaudella kentällä. Myös kesän EM-turnaus jää käytännössä varmasti väliin. Zaniolo debytoi Italian A-maajoukkueessa maaliskuussa pelatussa ottelussa Suomea vastaan, ja on tehnyt viidessä maaottelussa kaksi maalia.

Zaniolo on ollut tällä kaudella AS Roman ehdottomia luottopelaajia. 23 ottelussa Serie A:ssa ja Eurooppa-liigassa hän on tehnyt yhteensä kuusi maalia ja syöttänyt kaksi. Nyt huippulupaavan hyökkäävän keskikenttäpelaajan ura otti vääjäämättä harmillista takapakkia.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS