AS Roma koki Serie A:n huippuottelussa Juventusta vastaan 1-2 -tappion, mutta luultavasti vieläkin kovempi isku oli 20-vuotiaan huippulupauksen Nicolò Zaniolon loukkaantuminen. Zaniolo sai tuta Juventuksen Matthijs de Ligtin kovan taklauksen ja loukkasi rytäkässä polveaan.

AS Roma kertoi ottelun jälkeen, että Zaniolo sai tilanteessa polven eturistisidevamman. Hänen polvensa leikataan jo maanantaina.

AS Roma

@OfficialASRoma
In seguito al trauma distorsivo subito durante la partita, Nicolò Zaniolo ha riportato la rottura del legamento crociato anteriore del ginocchio destro con associata lesione meniscale.

Domani sarà sottoposto a intervento chirurgico.

Forza Nicolò!

Se merkitsee suurella todennäköisyydellä sitä, ettei Zanioloa nähdä enää tällä kaudella kentällä. Myös kesän EM-turnaus jää käytännössä varmasti väliin. Zaniolo debytoi Italian A-maajoukkueessa maaliskuussa pelatussa ottelussa Suomea vastaan, ja on tehnyt viidessä maaottelussa kaksi maalia.

Zaniolo on ollut tällä kaudella AS Roman ehdottomia luottopelaajia. 23 ottelussa Serie A:ssa ja Eurooppa-liigassa hän on tehnyt yhteensä kuusi maalia ja syöttänyt kaksi. Nyt huippulupaavan hyökkäävän keskikenttäpelaajan ura otti vääjäämättä harmillista takapakkia.