Huuhkajien kapteeni Tim Sparv julkaisi vuodenvaihteen kunniaksi sosiaalisen median tileillään kuvan, jossa hän poseeraa laiturin nokassa selin kameraan vain kapteeninnauha kädessään. Kuva oli osittainen lupauksien lunastus, sillä Sparv oli uhonnut juoksevansa alasti torin ympäri, kun Suomi selviytyy EM-turnaukseen.

Sparvin puhutteleva otos ei jäänyt huomaamatta miehen seurajoukkue FC Midtjyllandissakaan. Seuran puheenjohtaja Claus Steinlein kuvaili Sparvia ja tämän kehoa hilpein, ellei peräti kateellisin sanankääntein.

– Tim on fantastinen persoona ja on ollut mukana koko (Huuhkajien karsintamenestyksen) matkan ajan. Olen ylpeä ja iloinen hänen puolestaan, ja minun täytyy sanoa – nähtyäni kuvan sosiaalisessa mediassa – että hän on myös hyvin rakennettu, Steinlein heitti Tipsbladetin haastattelussa.

– Meidät muut lähetettiin jo salille treenaamaan, koska vaimommekin ovat nähneet sen kuvan.

Varsinaisena haastattelun puheenaiheena ei kuitenkaan ollut Sparvin some-kanavat tai kehonrakennus, vaan miehen tulevaisuus Midtjyllandissa. Sparv siirtyi Midtjyllandiin jo vuonna 2014, uuden omistajan Matthew Benhamin ensimmäisenä hankintana seuraan.

Sparvin ounasteltiin vaihtavan seuraa vuonna 2018 ensimmäisen sopimuksen päättyessä, mutta lopulta keskikenttämies teki kuitenkin kaksivuotisen jatkopahvin tanskalaisseuran kanssa.

[readmore from=Sparv-Tim]

Nyt tuo jatkosopimuskin lähestyy loppuaan, ja Sparvista voi tulla vapaa agentti tulevana kesänä. 32-vuotiaan Huuhkaja-kapteenin kanssa aiotaan kuitenkin keskustella jatkosta ja mahdollisesta uudesta sopimuksesta – kunhan tammikuun siirtoikkuna ensin sulkeutuu.

– Olemme sopineet Timin kanssa, että juttelemme sitten (jatkosta), kun siirtoikkuna on sulkeutunut, Steinlein sanoo.

FC Midtjylland johtaa Tanskan Superliigaa neljän pisteen erolla FC Kööpenhaminaan, kun sarjaa on pelaamatta 16 kierrosta.