Vuonna 2013 uransa jalkapallon veikkausliigakentillä lopettanut Konsta Hietanen tekee uuden aluevaltauksen. Keskiviikkona selvisi, että Hietanen, nyt 35, nähdään jatkossa suursuosiota Suomessa nauttivassa Salatut elämät -sarjassa. Asiasta kerrottiin Salattujen elämien 21-vuotisjuhlapressissä.

– Tässä ollaan ihan uuden edessä ja silloin kyllä minä tykkään. Olen tosi hyvillä fiiliksillä, Hietanen kertoi Iltalehdelle.

Hietanen on tunnettu jo aiemminkin näyttelijä- ja laulajauriensa ansiosta. Muun muassa Poika ja Ilves -elokuvasta ja Tenavatähti ohjelmasta tutuksi tullut Hietanen nousi Tenavatähden kautta julkisuuteen jo vuonna 1994.

Muusikon hommat ovat täyttäneet toistaiseksi työkalenterista suurimman osan. Toive näyttelijän töiden tekemisestä on ollut Hietasen toiveena.

– On tullut tehtyä tässä välissä vähän erilainen ura, mutta tässä on koko ajan vähän toivonut, kun on tehnyt tuota musiikkia, että tulisi jonkun näköistä näyttelijänhommaa, kun sitä ei ole tullut paljon aikuisiällä tehtyä.

Lahtelaisessa Kuusysissä jalkapallon aloittanut Hietanen pelasi uransa aikana 184 liigaottelua ja teki niissä 14 maalia FC Lahden ja MyPan riveissä.