HJK tiedottaa kotisivuillaan omistamansa Töölön jalkapallostadionin nimen muuttuvan. HJK on tehnyt yhteistyösopimuksen teknologiayritys Bolt.Worksin kanssa. Yhteistyön myötä stadion tunnetaan jatkossa nimellä Bolt Arena.

HJK:n ja henkilöstövuokraukseen erikoistuneen Bolt.Worksin yhteistyösopimus on kestoltaan kuusivuotinen.

– Jalkapallostadionin pääsponsoriksi ryhtyminen on ollut meille iso satsaus, mutta haluamme näkyä meille tärkeiden asioiden yhteydessä. Yhteistyö Helsinki Stadion Management Oy:n ja HJK:n kanssa tuo meille huomattavaa lisänäkyvyyttä, Bolt.Worksin perustajajäsen Timo Hakkarainen kertoo tiedotteessa.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
🔵⚪️ Töölön jalkapallostadion on nyt Bolt Arena

Teknologiayritys Bolt.Works HJK:n pääyhteistyökumppaniksi. HJK:n pelaajille työllisyystakuu.

Lue lisää:
hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #NaistenLiiga #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki

Mullistavaa uudessa sopimuksessa on Bolt.Worksin peliuransa lopettaneille HJK:n edustusjoukkueiden nais- ja miespelaajille tarjoama työllisyystakuu. Yritys sitoutuu löytämään halukkaille pelaajille uuden työn peliuran päätyttyä.

– Kilpaurheilijoiden sijoittuminen työmarkkinoille peliuran jälkeen on kansainvälinen haaste. Olen erittäin iloinen, että Klubi voi mahdollisesti ensimmäisenä jalkapalloseurana maailmassa tarjota työllisyystakuun uuden uran haluaville entisille ammattipelaajille, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoo.

[readmore from=HJK]

– He ovat panneet itsensä peliin HJK:n puolesta. Meidän vastuu ja ilo on nyt auttaa heidät uuteen alkuun.

Bolt Arena on vuonna 2000 valmistuneelle Töölön jalkapallostadionille jo neljäs nimi. Aiemmin stadion on tunnettu nimillä Finnair Stadium, Sonera Stadium ja Telia 5G Arena – kansankielellä tuttavallisemmin Finski, Sonski ja Telski. Uudeksi lempinimeksi on sosiaalisessa mediassa ehditty jo ehdotella niin Bolskia, Boltsia ja Bollista.