© Kuva: Getty Images

Tottenham – Norwich: Aukeaako ketsuppipurkki?

 

 

Valioliiga
Tottenham – Norwich
Keskiviikko 22.01. klo 21:30

Valioliigan kahdeksantena oleva Tottenham isännöi viikkokierroksella sarjajumbo Norwichia. Molemmilla on omat haasteensa: isännät kärvistelevät neljän ottelun voitottomassa putkessa ja vierailla on kuusi pistettä matkaa putoamisviivaan. Sekä José Mourinholla että Daniel Farkella on siis totisesti haasteita edessään.

Tottenham jäi viikonloppuna Watfordin kanssa tasapeliin. Elämä ilman elintärkeän Harry Kanen palveluksia ei ole tietenkään helppoa. Lisäksi on kourallinen muita poissaoloja – tosin ykkösvahti Hugo Llorisin sekä Danny Rosen pelikunto alkaa lähestyä. Peliesitykset eivät ole varsinaisesti hurmanneet, mutta joukkue on ollut viime aikoina maalien suhteen hieman epäonnekas. Potentiaalia on kyllä ilman Kaneakin.

Norwich otti pitkästä aikaa voiton heikosta Bournemouthista. Farken suojatit saivat ottelussa rankkarin ja pääsivät pelaamaan osan ottelusta miesylivoimalla. Teemu Pukki teki kauden kymmenennen valioliigamaalinsa pilkulta. Canariesin ongelma on se, ettei kaikille pelipaikoille riitä aivan valioliigatasoisia pelaajia. Tästä ottelusta puuttuu pelikiellon vuoksi keskuspuolustaja Ben Godfrey. Ikävintä on huipputärkeän Emi Buendian loukkaantuminen – laitalinkki on kunnostautunut erityisesti maalien alustajana ja on muutenkin hyvin vastustajia haastava väkkärä. Myös Mario Vrancic puuttuu vahvuudesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Spursin perustason pitäisi tässä ottelussa riittää. Lähden lyömään tässä vetoa ketsuppipurkin aukeamisen puolesta eli vähintään kahden maalin kotivoitosta: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Tottenham -1.5 kertoimella 2,14.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.