© Kuva: Getty Images

Tranmere – Watford: Hankala uusintaottelu

FA Cup
Tranmere – Watford
Tiistai 14.01. klo 21:45

Englantilaiset eivät tunnetusti väsy jalkapallon katsomiseen ja otteluita pelataan kauden aikana eri turnauksissa todella julma määrä. Yksi saarivaltakunnan kummallisuuksista on, ettei FA Cupin pelejä pelata tasapelin sattuessa ratkaisuun asti, vaan näistä tahkotaan uusintaottelut muutenkin kiireisen kauden täytteeksi. Tällä viikolla on ohjelmassa kahdeksan FA Cupin kolmannen kierroksen uusintaottelua. Valioliigassa nousussa oleva Watford matkustaa Tranmeren vieraaksi.

Watford näytti taputtelevan ensimmäisen osaottelun leikiten, kun se johti ottelua 3-0 jo reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Paussin jälkeen Tranmere taisteli itsensä unohtumattomalla tavalla tasoihin ja uusintaotteluun. Tämä sulaminen on hieman nolo tahra muuten itsensä hienosti koonneelta Watfordilta. Nigel Pearson on kuitenkin saanut Hornetsin pakan kuntoon ja viimeinen tappio Valioliigassa on kuukauden takaa. Tämä siitä huolimatta, että tälläkin hetkellä poissaolijoita on täysi kourallinen.

Tranmerellä ei mene League Onessa aivan yhtä hyvin – joukkue on ajautunut sarjataulukossa putoamisviivan alapuolelle. Huomiota herättää Tranmeren kehno kotisaldo, vaikka joukkueen kotiohjelma toistaiseksi on ollut melko kevyt – se on kohdannut kotona toistaiseksi ainoastaan kolme sarjan top 10 -joukkuetta. Tämä cupin peli on molemmille joukkueille hankala, sillä ne tarvitsevat pisteitä sarjassa välttääkseen putoamisen.

Lyö vetoa ottelusta:

Watford saattaa yllä mainitusta syystä jopa kierrättää miehistöä jonkun verran tässä ottelussa. Tämän vuoksi en ota Watfordin voittoa peleihin, vaan huomio kiinnittyy maalimääriin. Tranmeren puolustus ei ole tiukinta sorttia, joten ottelussa voidaan nähdä maaleja ensimmäisen kohtaamisen lailla. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,50.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.