Veikkausliigan otteluohjelma saa gallupissa kovaa kyytiä: ”työhönotossa on reikä”

Veikkausliiga - kausi 2020: Ottelut, tilastot, sarjataulukko,
Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Facebookissa, Jalkapallon olohuoneessa käynnissä ollut gallup on kerännyt futisväen arvioita keskiviikkona julkaistusta Veikkausliigan otteluohjelmasta. Kovin puhtaita papereita, tai edes sellaisten marginaaleja aikataulutus ei ole saanut.

Negatiiviset arviot toki tapaavat korostua tämän kaltaisissa kyselyissä, mutta jotain se kertonee, että torstai-iltana ylivoimaisessa johdossa oli vaihtoehto ”surkea”, jota oli klikannut lähes 130 arvioijaa. Vaihtoehto ”erinomainen” toki oli sekin saanut reilut 30 kannattajaa.

Suomifutis.comin Juho Hirvonen teki asiasta tarkempaa selkoa, ja gallupiin osallistuneista moni tuntui olevan hänen kanssaan saman suuntaisella kannalla.

– Huomaa lähinnä ketkä näitä päätöksiä sanelee. Suomifutiksen ”suurin ja kaunein” aloittaa 5 matsin kotiputkella että jos jossain vaiheessa olisi edes sarjakärjessä, sanoo kommenteissa Janne Haapaniemi – saaden toki myös vastalauseita.

Ainoastaan sivusta ei huudeltu. Mikko Leppälammi suorastaan ilmoittautui hoitamaan työn paremmin.

– Jos tuon on palkkaa vasten joku suunnitellut niin työhönotossa on reikä. Teen vartissa tasapuolisemman ja mielenkiintosemman ohjelman.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!