© Kuva: Getty Images

Watford – Tranmere: Ei cup-magiikkaa odotettavissa

FA Cup
Watford – Tranmere
Lauantai 04.01. klo 17:01

Lauantaina pelataan maailman vanhimman jalkapalloturnauksen, FA Cupin kolmas kierros. FA Cup on jalkapalloromantikkojen suosikkisarja ja joka vuosi turnauksessa korkealle meneviä alasarjajoukkueita seurataan haukan lailla. Tammikuun alun cup-kierros ajoittuu vuodenvaihteen hektisen ajan jälkeen, joten varsinkin ylempien sarjatasojen joukkueilla voi olla kiusausta lepuuttaa avainpelaajiaan näissä otteluissa.

Watford on korjannut kurssiaan painajaismaisesta Valioliigan alkukaudestaan. Se on kerännyt viimeisestä neljästä pelistä kymmenen pistettä ja putoamisviiva on enää kahden pisteen päässä. Itseluottamukseen voitoilla on varmasti järisyttävän suuri vaikutus, vaikka esim. Wolvesia vastaan tasapeli olisi ollut oikeutettu lopputulos. Nigel Pearsonin jaloilleen saama joukkue lähtee varmasti luottavaisin mielin myös cup-taistoon.

Tranmere ei ole pitkistä perinteistään huolimatta menestynyt FA Cupissa kovin kaksisesti: vuosituhannen vaihteesta on muutama neljännesfinaalipaikka plakkarissa. Viime vuosina menestys on ollut vaatimatonta. Kolmannella sarjatasolla League Onessa tämän kauden meno on ollut myös sangen vaisua, sillä joukkue on putoamistaistelussa kolmanneksi viimeisellä sijalla. Vaatii melkoista cup-magiikkaa, että Tranmere ponkaisisi tästä parista jatkoon.

Lyö vetoa ottelusta:

Sen verran alamaissa Tranmere on tällä hetkellä, etten jaksa uskoa sen venymiseen. Vetosuosituksena lähtee Watfordin vähintään kahden maalin voitto ja vaivaton eteneminen neljännelle kierrokselle: Aasialainen tasoitusveto, Watford -1.5 kertoimella 1,74.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.