Ajaxin leirissä koettiin keskiviikkona iloinen asia, kun amsterdamilaisjoukkueen luottotoppari Daley Blind palasi pelikentille parin kuukauden tauon jälkeen Hollannin Cupin ottelussa Vitessea vastaan.

Blind oli ollut sivussa joulukuussa Valenciaa vastaan pelatun Mestarien liigan ottelun jälkeen sydänlihastulehduksen vuoksi. Hän alkoi kärsiä huimauksesta ottelun aikana, ja kamppailun jälkeen syy selvisi.

Pian tämän jälkeen Blind kävi sydänoperaatiossa, jossa hänen ihonsa alle asennettiin rytmihäiriötahdistin.

[readmore from=Blind-Danny]

Viime viikolla Blind palasi yllättäen joukkueensa harjoituksiin ja pian sen jälkeen pelikentille Vitesse-pelissä. Kaikki sujui paluuottelussa hyvin.

– Olen todella onnellinen ollessani takaisin kentällä, 77. minuutilla kentälle vaihdosta kirmannut pelaaja iloitsi Fox Sports Netherlandsin haastattelussa Ajaxin 3-0-vierasvoittoon päättyneen ottelun jälkeen.

Maaliskuun 9. päivä 30 vuotta täyttävä Blind kertoi jännittäneensä ottelua hiukan etukäteen. Jos paluun ajankohta olisi ollut kiinni vain pelaajasta, Blind oltaisiin nähty kentällä jo aiemmin.

– Lääkäri joutui todella pidättelemään minua ja painamaan jarrua, koska halusin palata niin pian kuin mahdollista, Blind kertoi.

– En pelännyt yhtään. Halusin vain päästä takaisin kentälle niin nopeasti kuin mahdollista.