La Liga
Alaves – Eibar
Perjantai 07.02. klo 22:00

La Liga -kierros potkitaan käyntiin Baskimaassa, kun Deportivo Alavés kohtaa Eibarin. Kyseessä on Baskimaan derby, sillä Eibar sijaitsee n. tunnin matkan päässä Vitoria-Gasteizista. Joukkueet ovat tasapisteissä sarjataulukon alemmassa puoliskossa ja putoamisviivaan on matkaa kuusi pistettä. Pisteet tämän eron ylläpitämiseksi tai mieluiten kasvattamiseksi ovat siis molemmille tärkeitä.

Alaves pelaa Asier Garitanon alaisuudessa puolustusvoittoista jalkapalloa, eivätkä sen ottelut ole mitään jalkapalloilullisia herkkupaloja. Viime viikonlopun vierastasapeli Sevillaa vastaan oli iloinen yllätys. Vieraat antoivat ottelussa pallonhallinnan täysin Sevillalle, mutta taktiikka tuotti hyvän tuloksen. Voitot ovat kuitenkin olleet tiukassa viime aikoina. Joukkueelta on poissa keskikenttämies Tomás Pina.

Myös Eibar otti viime kierroksella vierastasapelin, vaikka olikin ottelussa Betisin jyrän alla ja pistettä voidaan sanoa onnekkaaksi. Eibarilla on alla muitakin otteluita, joissa pisteitä on tullut enemmän, kuin otteet edellyttäisivät. Joka tapauksessa José Luis Mendilibarin suojatit ovat saalistaneet viimeisestä viidestä ottelusta kahdeksan pistettä, joka on hyvä suoritus. Mendilibarin harmina ovat etenkin puolustuspäätä kuppaavat loukkaantumiset.

Lyö vetoa ottelusta:

Alavesin viimeisin työnäyte on vahvempi kuin Eibarin. Lisäksi kotiedun suhteen voi derbystä huolimatta laskea jonkun verran. Vetosuositukseen sipaisen kevyesti kotivoittoa: Alaves voittaa ottelun kertoimella 2,39.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO