© Kuva: Getty Images

Arsenal – Everton: Keskikastin koitos

Valioliiga
Arsenal – Everton
Sunnuntai 23.02. klo 18:30

Sunnuntainen Arsenal – Everton on todellinen keskikastin koitos, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 10 ja 11. Tämä ei varmasti tyydytä ketään – kaikkein vähiten Arsenalin faneja. Kumpikaan joukkue ei ole kokenut hetkeen tappiota, mutta Arsenalin tapauksessa tasapelien määrä vesittää tätä saavutusta melkoisesti.

Arsenal kävi viikolla voittamassa Eurooppa-Liigan ottelun Olympiakosin vieraana. Hieno saavutus voi kuitenkin hieman maksaa sunnuntaina ylimääräisen rasituksen muodossa. Mikel Artetan pelityyli ei ole tunnettu keveydestään. Pelillisesti joukkue on joka tapauksessa ottanut isoja harppauksia eteenpäin. Artetalla on käsissään muutama loukkaantuminen ja Arsenalin leirissä varmasti toivotaan etenkin Lucas Torreiran tervehtymistä pelikuntoon sunnuntaina.

Evertonin viiden ottelun tappiotonta putkea tarkastellessa voi panna merkille, että Toffeesin sarjaohjelma on ollut viime viikot sangen helppo. Arsenal -peli on siis kovin testi viikkokausiin Carlo Ancelottin miehistölle. Yllättävin tieto kokoonpanopuolelta on, että marraskuussa karmivan loukkaantumisen kärsinyt André Gomes saattaa olla tässä ottelussa jo pelikuntoinen. Kaiken kaikkiaan seurassa on tällä hetkellä helpompi hengittää, kun putoamisen vaara on tätä nykyä olematon.

Lyö vetoa ottelusta:

Ylimääräisestä rasituksesta huolimatta Arsenal on sunnuntaina selkeä suosikki viemään tämä ottelu. Evertonilla on vielä todistettavaa, että se pystyy haastamaan myös paremman puoliskon joukkueita vieraissa. Vetosuositus on Arsenal voittaa ottelun kertoimella 2,12.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.