Mestarien liiga
Atalanta – Valencia
Keskiviikko 19.02. klo 22:00

Keskiviikon toisessa Mestarien liigan ottelussa jatkopaikasta vääntävät itsensä viime hetkillä jatkoon punnertanut Atalanta ja tiukan H-lohkon voittanut Valencia. Tämä ottelupari ei välttämättä herätä kovinkaan suurta huomiota, mutta tässä on ainekset mahtavaan jalkapallojuhlaan.

Atalanta teki historiaa ja meni jatkoon, vaikka hävisi kolme ensimmäistä lohkopeliään. Gian Piero Gasperinin joukkue on erittäin pelirohkea ja sen pelitapaa sävyttää paikoitellen uskomaton luovuus. Jotain joukkueesta kertoo, että se on maalimäärältään ylivoimaisesti Serie A:n tehokkain joukkue tällä kaudella. Bergamolaiset pääsevät tähän peliin vailla loukkaantumishuolia. Kannattaa huomioida, että ottelu pelataan Milanon San Sirolla.

Valencia ratkaisi myös jatkopaikkansa lohkovaiheen viimeisellä kierroksella ja pudotti Ajaxin jatkosta pihalle. Albert Celadesin johtama ryhmä on parhaimmillaan huikea, mutta liiallisen ailahtelun vuoksi Los Ches joutuu vielä tekemään La Ligassa täyden päivätyön varmistaakseen europaikan myös ensi kaudella. Kuten viime aikoina muutenkin, saattaa vieraiden pelivahvuudesta puuttua jopa kourallinen pelureita.

Lyö vetoa ottelusta:

Uskon tässä ottelussa nähtävän iloista jalkapalloa, vaikka avausotteluissa saatetaankin jossain määrin sortua kyttäilyyn. Atalanta tuskin luopuu parhaasta aseestaan, joten luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Lyön vetoa siitä, että kotijoukkue onnistuu maalinteossa ainakin kahdesti – Atalanta: maalien määrä yli 1.5 kertoimella 1,60.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO