Copa del Rey
Athletic Bilbao – Granada
Keskiviikko 12.02. klo 22:00

Copa del Reyn kannujahti sai aivan uutta ilmettä, kun sekä Real Madrid että Barcelona karsiutuivat jatkosta viime kierroksella. Niinpä ottelurasituksesta huolimatta uskon jäljellä olevien joukkueiden panostavan turnaukseen kunnolla. Tällä viikolla pelattavat cupin välierät ovat mielenkiintoisia koitoksia: ensimmäisessä ottelussa keskiviikkona ottavat yhteen Athletic Bilbao ja Granada.

Athletic ja Granada ovat molemmat sarjataulukon puolessa välissä. Baskijoukkue Athletic on viime aikoina pärjännyt La Ligassa melkoisen kehnosti – joskin koko kauden kuvassa kotiottelut ovat sujuneet hienosti. Viimeisin voitto sarjassa on joulukuun alusta ja voittoja Gaizka Garitanon joukkue on napsinut yksinomaan cupissa. Viikonloppuna Garitano harrasti kierrätystä, jotta tässä ottelussa olisi tuoreita jalkoja käytettävissä. Kokoonpanotilanne joukkueella on otteluruuhkaan nähden todella hyvä.

Granada ei puolestaan pääse tähän peliin optimikokoonpanolla: pahimmillaan poissa on useampi avauksen mies. Välierässä Rouva Fortunakin oli hieman tukena Valencian kaaduttua. Huomio kiinnittyy Granadan kehnoon saldoon kyläillessä: edellisen vierasmaalin Diego Martinezin joukkue on tehnyt vieraissa marraskuussa. Kotietu on odotettavasti suuressa roolissa myös tässä välierässä.

Lyö vetoa ottelusta:

Athletic pystyi kotonaan pudottamaan edellisellä kierroksella Barcelonan, joten tältä pohjalta tempun uusiminen heikompaa Granadaa vastaan ei tunnu ollenkaan mahdottomalta. Otetaan vetosuosituksena Athletic Bilbao voittaa ottelun kertoimella 1,72.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO