© Kuva: Getty Images

Barcelona – Levante: Riittääkö bussin parkkeeraus Camp Noulla?

La Liga
Barcelona – Levante
Sunnuntai 02.02. klo 22:00

La Liga laitetaan sunnuntaina pakettiin Camp Noulla, jonne sarjakakkonen Barcelona saa vieraakseen pienoisessa tappioputkessa taapertavan Levanten. Suunnaton tasoero ja iso kotietu tekevät Barcelonasta ottelussa jättisuosikin, mutta onko kaikki kuitenkaan uuden komennon alla kohdallaan?

Barcelonan edellinen viikko oli tuskaisa, kun joukkue voitti piskuisen Ibizan vaivoin cupissa ja viikonloppuna Valencia pisti Blaugranaa pataan 2-0. Tällä viikolla Copa Del Reyn pelissä maalihanat aukesivat Leganesia vastaan ja viimein tuloksena oli muutakin kuin pelkkää pallonhallintaa. Luiz Suárezin ja Ousmane Dembelen puuttuminen toki syö hyökkäystehoja rotan lailla, mutta ei Quique Setien voi täysin tämänkään taakse piiloutua. Tulosta on tultava, sillä sarjakärki Real Madrid voitti lauantaina jo oman ottelunsa.

Levanten tammikuu on siis ollut vaikea. Isossa kuvassa Paco Lópezin suojateilla on haasteita puolustuksen kanssa. Tässä ottelussa Lopez yrittää bussin parkkeerauksella saada isännät pysymään poissa maalintekotonteilla ja toivoo vastahyökkäysten tuovan tulosta Granotasille. Ennen tätä ottelua Levantella on muutamia kysymysmerkkejä kokoonpanopuolella, eikä aivan optimikokoonpanoa tulla varmaankaan kentälle saamaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Barcelonan jättisuosikki-statuksesta huolimatta tekee mieli yrittää varovasti Levantea tasoituksella. Otetaan pienellä veto, joka tuo lunastuksen vielä kahden maalin tappiollakin: Aasialainen tasoitusveto, Levante +2.5 kertoimella 1,85.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.