2. Bundesliga
Bochum – Hamburger SV
Maanantai 03.02. klo 21:30

Kakkos-Bundesligassa pelataan maanantaina yksi ottelu ja otetaan nosto siitä, sillä Joel Pohjanpalon edesottamukset ovat tärkeitä jo yksin Huuhkajienkin näkökulmasta. HSV on sarjassa kakkosena, mutta sitä isännöivä Bochum on tukalasti karsijan paikalla kolmanneksi viimeisenä. Molemmat joukkueet taitavat maalinteon salat.

Talvitauolla Bochum vahvisti keskikenttäänsä ja lainasi Robert Zuljin Hoffenheimistä, mutta avaukseen pääsy ei ole vielä kirkossa kuulutettu. Maalivahti Manuel Riemann ajettiin ulos tappiollisessa Bielefeld -pelissä ja olemattomalle peliajalle jäänyt Patrick Drewes saa maanantaina mahdollisuutensa. Isäntien odotetaan laittavan kentälle hyökkäävämmän kokoonpanon kuin Bielefeldiä vastaan ja tämä voi avata tehokkaille vieraille lisää maalipaikkoja.

HSV voitti viime viikolla Nürnbergin selvänumeroisesti ja toi tipsin seuranneille lunastuksen. Joel Pohjanpalo pääsi ottelussa vaihdosta kentälle. Peliminuutit voivat olla huuhkajahyökkääjälle tiukassa, sillä hampurilaisilla on kärjessä valmiiksi laatua. Bochum on seitsemän maalia viimeistelleelle Lukas Hinterseerille tuttu paikka ja tämä saattaa merkitä paljon avauksen suhteen. Vierailla on harminaan kourallinen loukkaantumisia.

Lyö vetoa ottelusta:

Otetaan tähänkin HSV:n peliin runsasmaalisuus pelikohteeksi. Bochum on ollut kotonaan tulivoimainen joukkue, mutta valitettavasti puolustuksen kustannuksella. HSV on ollut puolestaan sarjan tehokkain joukkue. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,60.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO