© Kuva: Getty Images

Bournemouth – Chelsea: Lampardin suojatit otteluruuhkassa

Valioliiga
Bournemouth – Chelsea
Lauantai 29.02. klo 17:00

Bournemouth ja Chelsea ottavat lauantaina yhteen Vitality Stadiumilla. Motivaatiot ovat molemmilla tapissa, sillä Bournemouth tarvitsee kipeästi pisteitä pitääkseen putoamispeikon kurissa. Chelsean taas tarvitsee hankkia lisäpisteitä, jos se meinaa pitää kiinni Mestarien liigaan oikeuttavasta top 4 -positiosta.

Bournemouth hävisi viime kierroksella Burnleylle 3-0 ottelussa, jossa VAR löi Cherriesiä korvalliselle voimallisesti. Joukkueen helmasyntejä ovat kuitenkin epätasaisuus ja puolustuksen huteruus, joita ensisijaisesti voi hankalasta tilanteesta syyttää. Eddie Howella on jälleen päänvaivaa optimaalisen kokoonpanon löytämiseksi, sillä isäntien muonavahvuudesta puuttuu varmuudella ainakin viisi pelaajaa.

Chelsea pelasi viikolla Mestarien liigaa ja otti kotona rumasti kuonoon Bayern Müncheniltä 0-3. Sitä ennen joukkue otti tärkeät valioliigapisteet Tottenhamilta. Frank Lampardin ryhmä on melkoisen otteluruuhkan keskellä, sillä viikolla edessä on jo FA Cupin kova mittelö Liverpoolia vastaan. Tärkeä N’Golo Kanté puuttuu edelleen kokoonpanosta. Callum Hudson-Odoin, Tammy Abrahamin sekä Christian Pulisicin pelikunnot varmistuvat vasta pelipäivänä.

Lyö vetoa ottelusta:

Bournemouthille on annettava ottelurasitusten vuoksi ynnää, mutta silti Chelsean antama haaste on isännille kova. Vetomarkkinoilla Chelsean kertoimet ovat olleet hienoisessa nousussa ja alkavat kelvata jo peruspetsiin. Vetosuositus on Chelsea voittaa ottelun kertoimella 1,79.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.