© Kuva: Getty Images

Brighton – Watford: Valioliigassa hiljainen viikonloppu

Valioliiga
Brighton – Watford
Lauantai 08.02. klo 19:30

Valioliigassa on melko hiljainen viikonloppu, sillä valtaosa joukkueista pitää vapaata ja ohjelmassa on vain neljä ottelua. Lauantai-illan kamppailu käydään putoamisviivan tuntumassa, sillä 15. sijalla oleva Brighton isännöi toiseksi viimeisenä majailevaa Watfordia. Korkeammasta sarjasijoituksesta huolimatta isännät ovat kuntopuntarissa tuntuvasti vieraitaan alempana.

Brightonin huono jakso on kestänyt jo jonkun aikaa: joukkueella ei ole viimeisestä viidestä valioliigaottelustaan voittoja ja viimeisestä kuudesta kotiottelusta vain yksi on päättynyt Graham Potterin suojattien voittoon. Tosin viime viikonloppuna joukkue teki kovan tempun nousemalla West Hamin vieraana kahden maalin takaa tasapeliin. Brightonin ainoat varmat poissaolijat ovat José Izquierdo sekä Dan Burn.

Watford sai rivinsä viimein suoriksi Nigel Pearsonin johdolla. Viime viikkoina paras lento on alkanut hiipumaan, mutta eivät Hornetsien esitykset mitenkään toivottomilta ole näyttäneet. Evertonia vastaan joukkue hukkasi kahden maalin johtonsa toisella jaksolla ja käteen jäi nolla pistettä. Watfordin poissaolot kuppaavat etenkin puolustuslinjaa, mutta ihan säällinen kokoonpano saadaan jalkeille.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa on melko tasaiset lähtökohdat, eikä Brighton kotiedustaan huolimatta ole ihmeellinen suosikki minun pahveissani. Niinpä lyön vetoa sen puolesta, että Watford saa ottelusta jotain matkaan. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Watford +0.5 kertoimella 1,75.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.