Championship
Bristol City – Birmingham
Perjantai 07.02. klo 21:45

Englannissa viikonloppu alkaa Championshipin perjantaipelillä Bristol Cityn ja Birminghamin välillä. Bristol City on voittoputkensa myötä noussut play off -viivan yläpuolelle. Tasaisesti suorittava Birmingham on tällä hetkellä 17. sijalla ja kahdeksan pistettä putoamisviivan päällä – silläkin on mukavasti neljän ottelun tappioton putki alla.

Bristol City pelasi melkoisen alakuloisen joulukuun, mutta vuodenvaihteen jälkeen on ollut iso vaihde päällä. Viimeiset neljä sarjapeliä on voitettu päästämättä maaliakaan. Kauneusvirheenä voidaan pitää FA Cupista putoamista uusinnan jälkeen Shrewsburylle, joka piti myöhemmin tiukoilla varamiehistä Liverpooliakin. City oli siirtoikkunan aikana aktiivinen ja hankki mm. tälle tasolle käyttökelpoisen Nahki Wellsin riveihinsä.

Birmingham on kelpo iskussa – se on hävinnyt viimeksi jalkapallo-ottelun uudenvuoden päivänä. Sen jälkeen on edetty tappioitta ja menty jatkoon kahdesti FA Cupissa. Jälkimmäinen tapahtui viikolla uusintaottelun jälkeen Coventrya vastaan ja tämä lisärasite ei puolla Pep Clotetin suojatteja – varsinkin kun viikonlopun ottelu on edessä jo perjantaina. Birminghamin matseissa on nähty viime aikoina maaleja molempiin päihin – on mielenkiintoista nähdä, jatkuuko tämä trendi tiukkaa Bristol Cityä vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa Bristol City on epäilemättä suosikki. Pidän sitä rahtusen vahvempana ja myös lepoetu merkkaa muutaman piirun verran. Vetosuositus on kotivoitosta – Bristol City voittaa ottelun kertoimella 2,14.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO