© Kuva: Getty Images

Chelsea – Tottenham: Loukkaantumistiedot syynissä

Valioliiga
Chelsea – Tottenham
Lauantai 22.02. klo 14:30

Valioliigan viikonloppu alkaa Lontoon klassisella paikallispelillä Chelsean ja Tottenhamin välillä. Tällä kertaa joukkueiden loukkaantumistiedot ovat tarkassa syynissä, kun ottelun vetopuolta psyykataan. Molemmilla joukkueilla on ikäviä poissaoloja, jotka vaikuttavat etenkin tulivoimaan.

Chelsea hävisi maanantaina kotonaan Manchester Unitedille 0-2 ja taistelu neljännestä sijasta alkaa olla jo todella tiukkaa. Neljästä viime ottelusta on ropissut tilille vain kaksi pistettä, joten Bluesin vireessä ei ole kehumista. Tärkeä N’Golo Kanté joutui jättämään Manu-pelin kesken ja Frank Lampard joutuu hikoilemaan Tammy Abrahamin ja Christian Pulisicin pelikuntojen suhteen – lisäksi muitakin kysymysmerkkejä leijuu kokoonpanon yllä. Ei mikään ihanteellinen tilanne siis.

Omat ongelmansa on myös Spursilla. José Mourinholla on varmasti ikävä Son Heung-Minin ja Harry Kanen perään, sillä heidän mukanaan vieraitten tulivoimasta sulaa leijonanosa. Valioliigassa viimeaikaiset tulokset ovat hyviä, mutta viikolla Mestarien liigassa kotitappio RB Leipzigille paljasti karun tilanteen – tämänhetkinen Tottenham on siipirikkoisena hyvinkin tavallinen valioliigajoukkue. Mourinhon tuskan pystyi aistimaan Leipzig -ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Mourinho lähtee otteluun todennäköisesti taktiikalla, jonka parhaiten osaa: Spurs lienee liikkeellä puolustusvoittoisella taktiikalla. Kokoonpanotiedot laskevat ottelun maaliodottamaa ja vähämaalisuudesta tekee mieli lyödä vetoakin: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,99.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.