Championship
Derby – Fulham
Perjantai 21.02. klo 21:45

Championshipin perjantaiottelussa keskikastin Derby isännöi jopa suorasta noususta kisailevaa Fulhamia. Molemmat joukkueet ovat keränneet viimeisestä kahdesta ottelusta vain yhden pisteen, joten lievälle suvantovaiheelle olisi syytä saada loppu perjantaina. Etenkin Fulhamilla on tähän otteluun parannettavaa.

Derby on ankkuroitunut tukevasti sarjan puoliväliin. Pieniä play off -toiveita toki elätellään, mutta sinne asti pääseminen vaatisi suhteellisen täydellistä kevättä. Kokonaisuudessaan Pässit ovat pelanneet aivan hyvin sen jälkeen, kun Wayne Rooney saapui vahvistamaan joukkuetta. Otteista kuitenkin puuttuu loisto ja tarvittava tasaisuus. Viime viikonloppuna tasapeliin päättyneessä Huddersfield -ottelussa keskikenttämies Duane Holmes meni rikki – kokonaisuudessaan poissaoloja on lähes kourallinen.

Fulhamin hyvät otteet saivat tylyn lopun, kun joukkue hävisi nolosti kotonaan 0-3 sarjajumbo Barnsleylle. Nouseminen suoralle nousupaikalle tuntuu olevan henkisesti kova paikka, kuten Leedsin otteistakin olemme huomanneet. Tälle tappiolle tuskin kannattaa laittaa sen enempää painoarvoa, sillä muuten Fulhamin otteet ovat olleet lähes moitteettomia. Scott Parkerilla on joukkueessa sangen hyvä terveystilanne.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelupari vaikuttaa melko tasaiselta. Derby on hyvin kotiriippuvainen joukkue, eikä Pride Parkilta ole helppo hakea pisteitä. Otetaan kevyellä otteella siis kotimenestystä tasapelivarmistuksella: Tasapeli ei vetoa: Derby kertoimella 2,05.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO