FC Lahden seuraikoni Drilon Shala lopettaa pelaajauransa FC Lahdessa

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden seuraikoni Drilon Shala lopettaa pelaajauransa FC Lahdessa.

FC Reippaassa jalkapallo-oppinsa saanut Shala, 32, on edustanut pelaajaurallaan myös PK-35 Vantaata, PP-70:ntä ja turkkilaista Tavşanlı Linyitsporia. Eniten otteluja hän on pelannut FC Lahdessa, jossa hän debytoi vuonna 2006. Kaikkiaan Shala esiintyi Mustien Kuhnurien riveissä 231 ottelussa tehden niissä yhteensä 46 maalia ja syöttäen 20.

– Olen ollut etuoikeutettu, että olen saanut pelata ammatikseni jalkapalloa. Olen myös todella ylpeä, että olen saanut pukea päälleni kotikaupunkini seurojen, FC Reippaan ja FC Lahden paitoja. Mukaan on mahtunut yli 200 ottelua, karvaita tappioita, maukkaita voittoja ja ennen kaikkea mitaleja ja europelejä, joista koko seura voi olla ylpeä, kommentoi Shala FC Lahden tiedotteessa.

– Haluan kiittää koko FC Lahden seuraorganisaatiota siitä, että vaikeinakin aikoina he pitivät minulle ovea auki. Kiitän vielä valmentajiani, pelikavereitani, kannattajia ja niitä ihmisiä, jotka ovat tulleet katsomaan pelejäni. Heidän kanssa olen jakanut hyvät ja vaikeat ajat. Viimeiset kiitokset menevät perheelleni, isälleni, äidilleni ja vaimolleni, jotka ovat tukeneet minua aina. Nyt on aika kääntää uusi lehti elämässäni. Jalkapalloa en lopeta kokonaan, vaan tarkoitus on pysyä sen parissa. Aika näyttää, että missä ja millaisessa roolissa.

Otsikkoa ja artikkelia korjattu 12.2.2020 klo 16.23: Shala lopettaa pelaajauransa FC Lahdessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.