Kuningas palaa FC Lahteen vuoden sopimuksella – ”Tavoitteenani on lopullinen läpimurto”

© Kuva: Juha Tamminen

Mikko Kuningas palaa FC Lahden riveihin toisesta veikkausliigaseurasta FC Interistä. Lahtelaisseura tiedotti siirrosta torstaina.

Interissä Kuningas pelasi viimeiset kaksi kautta. FC Lahteen Luumäen Poikien PEPO:n kasvatti siirtyi vuonna 2015 ja debytoi Veikkausliigassa samana kesänä.

22-vuotias Kuningas on pelannut urallaan Lahden ja Interin riveissä 114 veikkausliigaottelua ja tehnyt niissä seitsemän maalia. Peleistä 62 on tullut kolmena kautena (2015-17) FC Lahden paidassa.

Lahdessa Kuningas haluaa menestyä ja tehdä lopullisen läpimurtonsa. Hänen sopimuksensa kattaa alkavan kauden.

– Minulla on hyvä ja odottava fiilis. On hienoa päästä tutustumaan koko joukkueeseen. Tässä on enää lyhyt aika, kun tosipelit alkavat. Kokonaisuudessaan olen mennyt pelaajana eteenpäin. Interin vuodet olivat opettavaisia. Ensimmäisen vuoden vaikeudet kasvattivat. Toisen vuoden menestyksestä tuli puolestaan erilaista oppia, etenkin taktisissa asioissa. Eteenpäin olen mennyt taktisesti ja fyysisesti.

– Odotan paljon vastuuta ja sitä kautta joukkueen menestystä. Tavoitteenani on myös lopullinen läpimurto. Se tulee joukkueen menestyksen mukana. Hyvät asiat seuraavat hyviä asioita, Kuningas kertoi tiedotteessa.

Paluumuuttaja liittyy ”Kuhnurien” mukaan välittömästi ja lähtee huomenna perjantaina joukkueen mukana Espanjan leirille.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.