© Kuva: Getty Images

Lazio – Verona: Hyvää jalkapalloviihdettä tiedossa

Serie A
Lazio – Verona
Keskiviikko 05.02. klo 21:45

Stadio Olimpicolla pelataan keskiviikkona Lazion ja Hellas Veronan välinen ottelu. Molemmat ovat suoriutuneet kaudesta mallikkaasti: Lazio kisailee sarjan kärkipaikoista Juventuksen ja Interin kanssa. Verona on puolestaan odotuksiin nähden suorittanut todella hienosti ja on sarjan keskivaiheilla. Keskiviikkona vieraat joutuvat rajuun testiin Lazion kivikovan hyökkäyskaluston kanssa ja tiedossa on hyvää jalkapalloviihdettä.

Viime kierroksella Lazio jyräsi sarjajumbo SPALin lukemin 5-1. Hyökkäyksen puolesta kyseessä oli jälleen komea esitys, mutta SPALin maali muistutti, ettei Lazion alakerta ole mitenkään idioottivarma. Ciro Immobile on tehnyt jo uskomattomat 25 maalia ja Felipe Caicedo komppaa mukavasti vierellä. Voitolla Simone Inzaghin suojatit pysyisivät tiukasti mukana mestaruuskamppailussa. Poissaoloja joukkueella on muutama.

Verona on mukavassa vireessä ja Ivan Juricin suojatit ovat vältelleet tappion kuudessa viimeisessä ottelussa – olkoonkin, että vastukset eivät ole olleet kovemmasta päästä. Keskikentän tärkeä Sofyan Amrabat lensi tasapeliin päättyneessä Milan-pelissä ulos ja kärsii nyt pelikieltoaan. Veronan koko kauden esitykset ovat olleet hyvin solideja, eikä suurempia suvantoja ole tullut. Peliesitysten suhteen sarjasijoitus on oikeutettu ja alkaa olla väärin puhua minkäänlaisesta ylisuorittamisesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Laziota vastaan Veronan puolustus joutuu varmasti koville, mutta myös Verona saanee mahdollisuutensa. Uskon kotivoittoon ja siihen, että maalejakin ottelussa nähdään. Vetosuositus on Lazio voittaa ja ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,08.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.