DFB-Pokalin eli Saksan Cupin puolivälierien otteluparit on arvottu hetki sitten. Kahdeksan parhaan joukossa on yhä mukana myös kaksi suomalaispelaajan joukkuetta.

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenille arpa oli verrattain suosiollinen. Werkself kohtaa kotikentällään vielä viime kaudella 2. Bundesliigassa pelanneen Union Berlinin.

Niklas Moisanderin Werder Bremen vierailee Hradeckyn edellisen seuran Eintracht Frankfurtin kotiareenalla. Eintracht voitti cupin kaudella 2017-2018 suomalaisen vielä torjuessa joukkueen maalin suulla.

Puolustavalle mestarille Bayern Münchenille onnetar heitti vieraspelin Gelsenkirchenissä Schalken vieraana. Kovin paljon vaikeampi arpa ei olisi voinut olla, sillä sarjassa kuudentena oleva Schalke on Bundesliigan tämän hetken sarjataulukossa cupissa yhä jatkavista joukkueista kolmanneksi paras Bayernin ja Bayer Leverkusenin jälkeen.

[readmore from=Saksan-Cup]

Sensaatiomaisesti neljännen sarjatason joukkueena puolivälieriin edenneelle 1. FC Saarbrückenille cup-formaatti takasi automaattisesti kotiedun, sillä kaikki muut joukkueet pelaavat pääsarjassa. Vieraakseen Saarbrücken saa Bundesliigassa kolmanneksi viimeisenä olevan Fortuna Düsseldorfin, käytännössä siis ”helpoimman mahdollisen” arvan. Ottelu pelattaneen Saarbrückenin sijaan Völklingenissä.

Puolivälieräottelut pelataan yksiosaisina 3. ja 4. maaliskuuta.