© Kuva: Getty Images

Manchester City – West Ham: Hammersilla vaikeaa

Valioliiga
Manchester City – West Ham
Sunnuntai 09.02. klo 18:30

Valioliigassa pelataan myös sunnuntaina kaksi ottelua ja otan noston ottelusta Manchester City – West Ham. City on peräti 22 pistettä Liverpoolia perässä tässä vaiheessa ja käytännön mahdollisuudet mestaruuteen ovat jo menneet. Nyt päätehtävä on pysyä top 4:ssä ja nauttia muista turnauksista mahdollisimman pitkään. West Hamin kausi on muuttumassa vaikeasta katastrofaaliseksi – putoaminen sarjasta olisi seuralle täystuho.

Manchester City hallitsi ottelua Tottenhamia vastaan selkeästi, mutta huonojen valintojen ja epäonnen seurauksena tuloksena oli 2-0 tappio. Jalkapallo voi olla julma peli silloin, kun varianssi ei tee työtä joukkueen puolesta. Oleksandr Zinchenko lensi Spurs -ottelussa ulos ja on tässä ottelussa pelikiellossa. Raheem Sterling nilkutti vaihtoon ja miehen pelaaminen tässä ottelussa on epävarmaa. Yleisesti ottaen kokoonpanotilanne on aivan hyvä, sillä tärkeä Aymeric Laporte palaa puolustuksen kivijalaksi.

West Hamin vaikeudet David Moyesin alaisuudessa jatkuivat viime viikonloppuna, kun joukkue heitti kahden maalin johdon menemään Brightonia vastaan. Hammersin puolustus on kammottavassa tilassa ja polskivahti Lukasz Fabianskin olisi koottava itsensä täydellisesti, jotta kausi ei päättyisi putoamiseen. Lontoolaisilla on edessään todella vaikea sarjaohjelma ja pisteet tulevat olemaan tulevina viikkoina kortilla, vaikka peli alkaisikin sujumaan. Felipe Andersonin puuttuminen kentältä tulee näkymään suorituksissa ikävästi.

Lyö vetoa ottelusta:

Manchester City on suursuosikki heikkoa West Hamia vastaan. Tässä ottelussa lyön kevyen vedon sen puolesta, että City voittaa ottelun ja puolustus pitää läpi ottelun, eikä West Ham pääse maalintekoon. Vetosuositus on Manchester City voittaa päästämättä maaleja kertoimella 1,91.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.