Mestarien liigan yllättäjä Atalanta lähellä jo puolivälieräpaikkaa – Tottenham hampaaton Leipzigia vastaan

© Kuva: Getty Images
Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Atalanta oli viime kaudella Serie A:n suuri yllättäjä. Nyt se on lähellä myös paikkaa Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukossa.

Atalanta raivasi tiensä pudotuspeleihin vaisun startin jälkeen, mutta neljännesvälierien koittaessa se oli valmis. Loukkaantumissuman riepottelema Valencia sai lähteä kotimatkalle Italiasta tyly 1-4 -tappio niskassaan.

Evakkostadionilla Milanossa pelattu ottelu oli alusta lähtien Atalantan hallussa. Valencia-vahti Jaume Domenech suoritti vielä kahdeksannella minuutilla häikäisevän torjunnan Mario Pasalicin yritykseen, mutta kahdesti joutui hänkin silti taipumaan jo ensimmäisellä 45-minuuttisella. Ensin Hans Hateboer ohjasi lähietäisyydeltä 1-0 (16. minuutti), ja hieman ennen taukoa Josip Ilicic laukoi boksin rajalta taukolukemiksi 2-0. Valencian paras paikka oli, kun Ferran Torres laukoi kerran etutolppaan.

Toisella puoliajalla Valenciakin oli paremmin pelissä mukana, mutta Remo Freuler ja Hateboer illan toisellaan tekivät numeroiksi jo 4-0, kun ottelua oli pelattu reilu tunti. Valencian Denis Tsheryshev kavensi 66. minuutilla numeroiksi 4-1. Vaikka Valencia loikin loppua kohti useita erinomaisia maalipaikkoja, ei enempää maaleja nähty. Atalanta otti komeiden maaliensa myötä selkeän voiton, ja Valencialla on kotipelissään kenties liian iso takamatka kirittävänään.

Lontoossa Tottenham oli selkeä altavastaaja RB Leipzigia vastaan, ja etenkin ottelun alussa lähes jyrän alla. Kapteeni Hugo Lloris piti torjunnoillaan Tottenhamin mukana otteluparissa, sillä maaleja nähtiin kuitenkin vain yksi. Sen viimeisteli toisella puoliajalla rankkarista Leipzigin Timo Werner. Näin Leipzig lähtee kotipeliinsä 1-0 -johtoasemassa.

Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!