© Kuva: Getty Images

Napoli – Barcelona: Kova testi Napolissa

Mestarien liiga
Napoli – Barcelona
Tiistai 25.02. klo 22:00

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuvat tällä viikolla ja tiistain ehdoton helmi on Napolin ja Barcelonan välinen kamppailu. Molempien joukkueiden kausi on ollut tapahtumarikas ja joukkueiden käskijöinä nähdään eri miehet kuin kauden alussa. Barcelona joutuu kovaan testiin peliään suurin harppauksin parantaneen Napolin vieraana.

Napolin syksy ei ollut tyydyttävä, vaikka Carlo Ancelotti joukkueen Mestarien liigan lohkosta jatkoon taikoikin. Menestys kotirintamalla ei kuitenkaan ollut riittävää ja Gennaro Gattuso vaihtui Partenopein käskijäksi joulukuussa. Meininki onkin ollut vakuuttavaa viime aikoina, sillä joukkue on kerännyt kotimaassa kovia päänahkoja toisensa jälkeen. Gattuson suojateilla on kuitenkin vielä matkaa siihen, että Napolissa nähtäisiin europelejä ensikin kaudella. Napolissa hikoillaan etenkin Kalidou Koulibalyn pelikunnon kanssa.

Barcelonan taival Quique Setienin alaisuudessa on ollut tuloksellisesti hyvää, mutta esim. viikonlopun selkeästä Eibar-voitosta tuli mieleen, mitä joukkue olisi tällä hetkellä ilman Lionel Messiä. Lauantain kaltaisia superiltoja ei tällä hetkellä maailman parhaalle jalkapalloilijallekaan satu aivan joka viikko. Barcelona ei ole ollut tällä kaudella vieraissa mikään jyrä ja hyökkäyspään poissaolojen lisäksi tuore hankinta Martin Braithwaite ei saa pelata Mestarien liigassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän Barcaa tässä ottelussa nimellisenä suosikkina ja kerrointarjonnan puolesta olen pakotettu yrittämään sitä, että Napoli yltää ottelussa vähintään tasapeliin. Sen on pakko saada tänään tulosta. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Napoli +0.5 kertoimella 1,76.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.