© Kuva: Getty Images

Norwich – Liverpool: Vaikein mahdollinen tehtävä

Valioliiga
Norwich – Liverpool
Lauantai 15.02. klo 19:30

Valioliigan sarjajumbo Norwich jatkaa pisteitten metsästystä Valioliigapaikkansa pelastamiseksi. Lauantaina tehtävä on vaikein mahdollinen, sillä vastaan tulee ylivoimaisesti sarjaa hallitseva Liverpool. Norwichille eivät enää riittäisi tasapelit, vaan nyt pitäisi napsia kolmen pisteen voittoja. Lähtökohdat tänään siihen eivät ole kovin suosiolliset, vaikka Teemu Pukki kumppaneineen on välillä isompiaan ravistellutkin.

Norwich pelasi ennen talvitaukoa maalittoman tasapelin Newcastlen kanssa, vaikka loi paikkoja ja olisi ansainnut voitonkin. Daniel Farken ilonaihe tässä vaiheessa kautta on tyhjentynyt sairastupa: poissa pelivahvuudesta on enää Timm Klose. Tämä tarkoittaisi myös elintärkeän Emi Buendian nimeämistä avaukseen. Norwich lähtee usein vahvempiaankin vastaan aktiivisella pelitaktiikalla liikkeelle ja Liverpoolin tasoista vastustajaa se tietää ainakin viihdyttävää ottelua.

Liverpool jatkoi voittokulkuaan Southamptonin kustannuksella ja latoi pallon rysään neljä kertaa. Ei Southamptonkaan jäänyt täysin vailla maalintekotontteja, mutta tasoero tuli selväksi. FA Cupin uusinnassa Liverpoolin nuoriso-osasto otti jatkopaikan Shrewsburya vastaan. Jürgen Klopp tarkastaa pelikunnon ennen kokoonpanojen nimeämistä Sadio Manén, James Milnerin sekä Xherdan Shaqirin osalta.

Lyö vetoa ottelusta:

Liverpool on monsterimaisen iso suosikki lauantai-iltana. Ottelun maaliodottama on poikkeuksellisen korkealla ja teen yrityksen sen puolesta, että pelissä nähtäisiin vähintään neljä maalia: vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,25.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.