Puolan pääsarjan Korona Kielce tiedottaa kotisivuillaan tehneensä sopimuksen Petteri Forsellin kanssa. Näin 29-vuotias suomalainen pääsee tavoittelemaan paikkaa Suomen EM-kisajoukkueessa Ekstraklasassa antamillaan näytöillä.

Forsellin sopimus kattaa kevätkauden 2020. Siihen sisältyy optio jatkosta.

Korona Kielce

@Korona_Kielce
Petteri, oficjalnie witamy w Kielcach❗️

korona-kielce.pl/artykuly/2020/…

Puolan Ekstraklasa on entuudestaan Forsellille hyvin tuttu, sillä hän on pelannut sarjassa jo 37 ottelua. Maaleja on syntynyt 13 ja maalisyöttöjä neljä. Kesällä 2019 Forsell liittyi kesken kauden lainalle Veikkausliigan HJK:n vahvuuteen. Talvella sopimus Miedz Legnican kanssa purettiin.

Puolan toisella sarjatasolla Forsell on pelannut 58 ottelua (18 maalia, 11 maalisyöttöä). A-maaotteluja hänellä on pelattuna 12.

[readmore from=Forsell-Petteri]

Tähän saakka Forsellin kaikki pelit Puolassa olivat tulleet Miedz Legnican joukkueissa. Lisäksi hän on edustanut ulkomailla turkkilaista Bursasporia ja ruotsalaista Örebrota, sekä Suomessa KPV:tä, VPS:ää, IFK Mariehamnia ja HJK:ta.

Korona Kielce on tällä hetkellä 16 joukkueen Ekstraklasassa sijalla 13, ja matkalla alempaan loppusarjaan. Viimeinen yläloppusarjapaikka on kahdeksan pisteen päässä. Forsellilta kaivattaneen kipeästi tehoja, sillä Korona on koko sarjan vähiten maaleja tehnyt joukkue. 21 ottelussa maaleja on syntynyt vain 12.

Korona Kielcen seuraava ottelu on sunnuntaina vieraskentällä Jagiellonia Bialystokia vastaan.