Pikkuhuuhkajien avainpelaajalle unelmadebyytti Kyproksella – kaksi maalia tärkeässä voitossa!

© Kuva: Juha Tamminen

Pikkuhuuhkajien Onni Valakari suoritti torstaina pysyvän siirron Kyproksen pääsarjassa pelaavan Pafos FC:n riveihin. Tromsøsta lähtenyt keskikenttäpelaaja onnistui heti debyytissään kahdesti maalinteossa, kun Pafos voitti lauantain sarjaottelussa Ethnikos Achnan 3-0-lukemin.

20-vuotiaan suomalaislupauksen ensimmäinen maali syntyi jo puolen tunnin pelin kohdalla. Toinen täysosuma nähtiin pelin 73. minuutilla, jonka jälkeen hänet otettiin vaihtoon. Pafosin kolmannesta maalista vastasi Valakarin tilalle astunut Andreas Panagiotou.

Lauantain tulos katkaisi Pafosin kuuden ottelun mittaisen voitottoman putken. Huuhkajien kippari Paulus Arajuuri pelasi myös koko ottelun joukkueen alakerrassa, kapteeninnauha kädessään. Hän sai keltaisen kortin 23 minuutin kohdalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.