Kadonneen jalkapalloilijan Miikka Leinosen matkapuhelin on löydetty. Poliisi vahvisti torstaina Helsingin Sanomille löytäneensä FC Espoossa Kakkosta pelanneen Leinosen kännykän Rajasaarentieltä Töölöstä.

Länsi-Uudenmaan poliisi jatkaa Leinosen etsintöjä yhä.

– Maastoetsintöjä tehdään ja toivotaan yleisövihjeitä, tutkinnanjohtaja Ilmari Hallamaa Länsi-Uudenmaan poliisista kertoi HS:lle.

Kakkosessa yhteensä 75 ottelua urallaan kasvattiseurassaan FC Espoossa pelannut puolustaja Leinonen, 20, ilmoitettiin kadonneeksi viime viikon sunnuntaina. Viimeinen havainto hänestä tehtiin perjantaina 7. helmikuuta noin kello 01.00 Helsingin Töölössä Linnakoskenkadun pysäkillä.

Vuorelliseen farkkutakkiin pukeutunut Leinonen on noin 180 senttiä pitkä ja hänellä on vaaleahkot hiukset.

Poliisi pyytää havaintoja Leinosen liikkeistä sähköpostitse [email protected] tai puhelimella numeroon 0295 413 031.