© Kuva: Getty Images

Real Betis – Mallorca: Kadonneen vieraspisteen metsästys

La Liga
Real Betis – Mallorca
Perjantai 21.02. klo 22:00

La Liga potkaistaan perjantaina käyntiin Betisin ja Mallorcan välisellä kamppailulla. Betis operoi sarjan keskikastissa vailla välitöntä vaaraa putoamiskamppailun syövereihin valumisesta. Mallorcalla on sen sijaan jatkuvat pudotuspelit päällä ja putoaminen on täyttä realismia lomasaarelaisille.

Betisin viimeinen voitto on kuukauden takaa Real Sociedadista. Viime viikonloppuna sevillalaiset vierailivat sarjan pahnanpohjimmaisiin kuuluvan Leganesin luona ja tuloksena rutikuivasta kamppailusta oli ansaittu 0-0 tasapeli. Ottelusta jäikin parhaiten mieleen Borja Iglesiasin suora punainen kortti, jonka hän sai työnnettyään vastustajan huoltajan päin vaihtopenkkejä. Alakuloisen kauden pelannut hyökkääjä onkin tässä ottelussa pelikiellossa. Betisin ohjelma keväämmällä on vaikea, joten matseista heikompia joukkueita vastaan on pakko kerätä voittoja.

Mallorca katkaisi viime viikonloppuna tappioputkensa ja otti ansaitun kotivoiton Alavesista. Paluu arkeen on kuitenkin edessä, sillä rajallisella laadulla operoiva joukkue on kerännyt tähänastisista vieraspeleistään ainoastaan yhden pisteen. Jotta sarjasopimus pystytään uusimaan, olisi pisteitä tartuttava plakkariin myös matkoilta. Manageri Vicente Morenolla on käsissään lähes sataprosenttisen terve miehistö Andalusian reissua varten.

Lyö vetoa ottelusta:

Betisillä on nyt tilaisuus katkaista voitottomien otteluiden putki. Kotikertoimet eivät riitä vetoihin, mutta runsasmaalisuus kiinnostaa tässä. Betisin kotiottelut ovat olleet sangen tapahtumarikkaita ja Mallorcan puolustus on vuotanut vieraissa kuin seula. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,69.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.