Copa del Rey
Real Sociedad – Mirandés
Torstai 13.02. klo 22:00

Copa del Reyn toisessa välierässä ollaan etsimässä finaalijoukkuetta ja torstaina on Real Sociedadin ja Mirandésin ensimmäinen osaottelu. Eilen keskiviikkona oman välieränsä ensimmäisen osaottelun voittanut ja meille vetovoiton tuonut Athletic Bilbao on tällä hetkellä vahvoilla toisessa parissa. Real Madridin puolivälierissä pudottanut Real Sociedad saa Baskimaalle kylään Segundassa pelaavan Mirandésin. Pystyykö joukkue jatkamaan ihmeitä Copassa?

La Ligassa kuudentena oleva Real Sociedad on hienossa iskussa. Puolivälierässä ruotsalaishyökkääjä Alexander Isak teki kaksi rysää ja yhden maalin viimeistellyt Martin Ødegaard kunnostautui jälleen kaiken yhdessä pitävänä voimana. Viikonloppuna kaatui vielä Athletic Bilbao baskien jäsentenvälisessä sarjaottelussa. Kokoonpanopuolella puuttuvat Asier Illarramendi sekä todennäköisesti Diego Llorente. Lisäksi Andoni Gorosabel kärsii pelikieltoa, jonka hankki lentäessään Real -pelissä ulos.

Mirandésilla ei mainittavia poissaoloja ole, mutta perustasossa joukkue joutuu antamaan eteen hyvin paljon. Väheksyä illan vieraita ei voi missään tapauksessa, sillä Segunda-joukkue on suutinut tieltään Copassa jo kolme pääsarjajoukkuetta: Celta Vigon, Sevillan ja Villarrealin. Nämä kaikki tapahtuivat kylläkin Mirandésin kotistadionilla, joten nyt vaikeusastetta on vielä enemmän ja isännät ovat kieltämättä tällä hetkellä todella vahva vastus.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet tulevat todennäköisesti pistämään kentälle parhaat mahdolliset kokoonpanot. Sociedadin tapauksessa tämä tarkoittaa todella kovaa yhdistelmää ja se on suursuosikki menemään jatkoon. Vetosuosituksena otan vähintään kahden maalin kotivoittoa: Aasialainen tasoitusveto, Real Sociedad -1.5 kertoimella 1,92.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO