Saksan Cupissa nähtiin jättiyllätys – loppusuoralle edennyt alasarjaseura palkitaan 1,4 miljoonalla

© Kuva: Getty Images

Saksan Cupissa eli DFB Pokalissa on nähty tällä kaudella yksi kovan luokan yllätys. Regionalliga Südwestissä pelaava 1. FC Saarbrücken on raivannut tiensä cupin kahdeksan parhaan joukkoon. Kyseessä on vasta kolmas kerta koko cupin historiassa, kun puolivälierissä nähdään neljännellä sarjaportaalla pelaava joukkue.

Saarbrücken kaatoi keskiviikkona 2. Bundesliigan putoamistaistelua käyvän Karlsruher SC:n rankkarikisan jälkeen. 120 peliminuutin aikana ei maaleja nähty. Saarbrücken pelasi kotipelinsä sijaisstadionilla Völklingenissä, 6 800 katsojan läsnäollessa.

Isompien kaataminen kävi Saarbrückeniltä jo rutiinilla, sillä jo aiemmin se oli raivannut tieltään kakkosbundesliigan Regensburgin sekä pääsarjaseura 1. FC Kölnin, molemmat maalein 3-2.

Alasarjaseuran taloudelle puolivälieräpaikka tekee todella hyvää, sillä se saa siitä palkinnokseen Saksan jalkapalloliitolta 1,4 miljoonaa euroa.

38-vuotias päävalmentaja Lukas Kwasniok teki ottelussa saman tien virallisen debyyttinsä Saarbrückenin valmentajana. Hänet palkattiin pestiin tosin jo 23. joulukuuta, mutta Regionalligan pitkän talvitauon takia kyseessä oli nyt ensimmäinen tosipeli. Tämäkin aspekti vain nostaa Saarbrückenin saavutuksen arvoa. Edeltäjä Dirk Lottner sai väistyä, vaikka Saarbrücken johtaakin omaa Regionalligan lohkoaan.

Saarbrückenin seurana puolivälierissä on neljä pääsarja Bundesliigan seuraa: Eintracht Frankfurt, Bayer Leverkusen, Bayern München, Schalke, Werder Bremen, Fortuna Düsseldorf ja Union Berlin. Otteluparit arvotaan sunnuntaina.

Lähde: Bild


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.