Seuraako Yaya Touré toista nimimiestä Brasiliaan? Koomikot rahoittamassa siirtoa

© Kuva: Getty Images
Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Muun muassa AC Milania aiemmin edustanut ja Japanin kanssa kolmet MM-kisat pelannut Keisuke Honda löysi tammikuun viimeisenä päivänä uuden seuran brasiliasta. Maineikas Botafogo teki tuolloin hänen kanssaan pelaajasopimuksen.

Nyt Botafogo voi olla tekemässä toistakin nimekästä, vieläkin suuremman profiilin hankintaa. Seuran kiikarissa on nimittäin 36-vuotias Yaya Touré, joka on pelannut viime aikoina kiinalaisessa Quingdao Huanghaissa.

Tourélle on annettu lupa kuunnella tarjouksia. Globoesporten mukaan Botafogon valmentaja Paulo Autuori on jo keskustellut Tourén kanssa, ja siirrosta saatetaan tehdä ratkaisu jo torstaina, Pariisissa pidettävässä palaverissa.

Kiinnostava erikoispiirre Tourén mahdollisessa palkkauksessa on, että rahoitus siihen on tulossa huumorimiehiltä. Globoesporte kun kertoo muun muassa tubettajan ja komedianäyttelijän Felipe Neton sekä koomikko-juontaja Marcelo Adnetin sijoittavan rahojaan sopimukseen. Felipe Netolla on YouTubessa yli 36 miljoonaa seuraajaa.

Yaya Touré on pelannut uransa aikana muun muassa Barcelonassa ja Manchester Cityssä, ja on voittanut useita pokaaleja. Afrikan parhaaksi jalkapalloilijaksi hänet on valittu neljä kertaa.

Lähde: AS

Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!