Seurajohdolle osoitettu vihellyskonsertti vaihtui Lionel Messin palvontaan – supertähti häikäisi ja teki neljä maalia

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ottelu Eibaria vastaan La Ligan lauantain kierroksella alkoi kannattajien vihellyskonsertilla. Protestointi oli suunnattu seurajohtoa ja eritoten Josep Maria Bartomeuta kohtaan.

Ärtymys vaihtui pian kuitenkin hurmioon, sillä kentällä oli todellinen Lionel Messin show. Argentiinalainen teki jo avausjaksolla hattutempun ja viimeisteli vielä toisella puoliajalla neljännen maalin.

Messi oli ennen 5−0-voittoon päättynyttä ottelua neljän pelin maalittomassa putkessa. Myös Barcelonan uusi hankinta Martin Braithwaite oli näkyvästi esillä, sillä hän oli alustamassa kahta osumaa tultuaan kentälle 70 minuutin jälkeen.

Messi johtaa La Ligan maalintekijätilastoa. Hänellä on nyt tehtynä 18 maalia.