Telegraph: Manchester City piti kriisikokouksen pelaajiensa kanssa – tavoite saada Mestarien liiga -rangaistus puolitettua

© Kuva: Getty Images

Euroopan jalkapalloliitto Uefan Manchester Citylle langettama rangaistus on ollut yksi urheilumaailman suurimmista puheenaiheista viime päivinä. Uefa sulki Cityn ulos Euroopan ykköskilpailusta kahdeksi kaudeksi.

Syynä on talouden reilun pelin sääntöjen rikkominen. Manchester City valittaa päätöksestä urheilun kansainväliselle tuomioistuimelle CAS:lle.

Nyt brittilehti The Telegraph kertoo, että City piti pelaajilleen kriisikokouksen pian Uefan päätöksen tultua julki. Seuran johtoportaaseen kuuluva Ferran Soriano lähetti perjantaina joukkueelle WhatsApp-viestejä puoli tuntia sulkemisuutisen jälkeen. Soriano kutsui pelaajat lauantaiksi kriisipalaveriin.

Palaverissa seurajohto kertoi pelaajille siitä, miten City aikoo toimia asiassa. Manchester Cityn kerrotaan nyt tavoittelevan rangaistuksen puolittamista kahdesta vuodesta yhteen vuoteen.

Lähteet: Telegraph, Marca