© Kuva: Getty Images

Tottenham – RB Leipzig: Puolustukset avainasemassa

Mestarien liiga
Tottenham – RB Leipzig
Keskiviikko 19.02. klo 22:00

Mestarien liigan ensimmäinen pudotuspelikierros jatkuu keskiviikkona. Jose Mourinhon Tottenham saa vieraita Saksanmaalta, kun kivikovan Bundesligan mestaruudesta taisteleva RB Leipzig saapuu Lontooseen mittelemään taitoja. Luvassa on todellinen testi siipirikkoiselle Spursille.

Tottenham koki viikonloppuna suoneniskun, kun Son Heung-Min loukkasi kätensä ja on poissa jonkun aikaa. Kun poissa ovat myös Harry Kane sekä Moussa Sissoko, antaa Tottenham turhan paljon eteen näissä ympyröissä. Mourinhon on pidettävä pelitapa edelleen todella yksinkertaisena ja keskityttävä siihen, ettei vuotava puolustus hiekoittaisi jatkomahdollisuuksia. Tyly fakta on, ettei Spurs olisi mennyt edes jatkoon vähääkään laadukkaammasta alkulohkosta.

RB Leipzig on pirteä ja Julian Nagelsmannin luomaan ärhäkkään prässiin luottava joukkue. Syksyllä Leipzig otti UCL:n lohkostaan voiton – Timo Wernerin johdolla joukkue hyökkää terävästi ja tehokkaasti. Tässä ottelussa puolustuksen järjestäminen tuottaa Nagelsmannille harmaita hiuksia, sillä Willi Orban ja Ibrahima Konaté ovat loukkaantuneina. Lisäksi Dayot Upamecano kärsii pelikieltoaan. Puolustuksen ongelmista huolimatta vieraita on pidettävä tällä hetkellä vahvempana joukkueena.

Lyö vetoa ottelusta:

Ensimmäinen osaottelu on lähtökohdiltaan tasainen. Molempien joukkueiden puolustukset näyttävät tällä hetkellä haavoittuvaisilta, joten parhaalta pelivalinnalta tässä ottelussa tuntuu runsasmaalisuus. Otan kevyen sipaisun vähintään kolmen maalin syntymisestä: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,76.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.